ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτα Χ. Κάτσαρη

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Χ. Κάτσαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος , τα παιδιά της Άννα - Χαρίλαος Αποστολάκος, Ελένη - Βασίλης Γρηγοριάδης και Γιώργος - Μαρία Κάτσαρη, τα εγγόνια της Γεωργία, Αποστόλης, Μαρία και Κατερίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστασία Σπ. Παπαδόγιαννη

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασία Σπ. Παπαδόγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος - Κωνσταντίνα, Γεώργιος Σταυρούλα και Ελένη - Δημήτριος, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Γεωργ. Κωνσταντάκος

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμηση της Θεοτόκου στην Ποταμιά τελείται το το 40ήμοερο μνημόσυνο του Βασιλείου Γεωργ. Κωνσταντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Γεώργιος - Βασιλική, Κατερίνα - Κωνσταντίνος και Παναγιώτης - Μαίρη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Αν. Τσαγγάρης

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Τσαγγάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κυριακούλα, τα παιδιά του Βασιλική - Διονύσιος και Αντώνης - Φλώρα, τα εγγόνια του Νίκος, Δημήτρης, Μυρτώ και Νίκος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Ι. Γρηγόρη

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αναστασίας Ι. Γρηγόρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Παναγάκη (Χήρα Βασιλείου)

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Παναγάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευστρατία - Γεώργιος, Χριστίνα - Ιωάννης, Παναγιώτα και Παναγιώτης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Β. Μπαγιώκος

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Β. Μπαγιώκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σπυριδούλα, τα παιδιά του, το εγγόνι του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννα Π. Ξύδη

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ιωάννας Π. Ξύδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεοδώρα - Γιώργος και Κωνσταντίνος - Πολυάνθη, τα εγγόνια της Μαρία - Χάρης, Ιωάννα - Ντάνιελ, Ιωάννα - Γιώργος και Παναγιώτα - Γιώργος, τα δισέγγονα της Ζωή, Αλέξανδρος, Δάφνη, Μανούσος και Παύλος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Α. Βισβάρδης

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Δημητρίου Α. Βισβάρδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Φωτεινή, τα παιδιά του Χριστίνα και Αριστέα, ο εγγονός του wade, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις