ΠΑΤΡΑ. Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, το ρολόι δείχνει 6.06 π.μ. Αυτοκίνητο που κινείται στην παραλιακή οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 67, στην Πάτρα, με κατεύθυνση το ρεύμα εξόδου, εκτρέπεται της πορείας του και προσκρούει σε κολόνα. Το ΙΧ χτυπά στο σταθερό αντικείμενο από την πλευρά του οδηγού. Ο 26χρονος Παντελής Καρέλης, οδηγός του οχήματος, εγκλωβίζεται, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά. Για τον απεγκλωβισμό του επιχειρούν 9 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο νεαρός παραλαμβάνεται από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Λίγες ώρες αργότερα, ο 26χρονος υποκύπτει στα τραύματα του.

Η είδηση του θανάτου του «πάγωσε» την τοπική κοινωνία της Ζήριας Αιγιαλείας, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον απροσδόκητο χαμό του καλόκαρδου και χαμογελαστού παιδιού.

Ο 26χρονος, πριν από λίγες ημέρες, είχε επιστρέψει από τη Σαντορίνη, όπου εργαζόταν σεζόν κατά την τουριστική θερινή περίοδο και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην ενεργό αθλητική δράση, καθώς αγωνιζόταν στον Φοίνικα Ζήριας, ομάδα Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και παλαιότερα στον Αχιλλέα Καμαρών.

«Επαιζε ποδόσφαιρο, ήταν ταλέντο, αλλά δεν το κυνήγησε. Επρόκειτο για ένα πάρα πολύ καλό και εργατικό παιδί, το χαμόγελο του δεν υπήρχε, ήταν από πολύ καλή οικογένεια, δραστήριο και ανήσυχο πνεύμα θα έλεγα» δήλωσε συγκινημένος στην «Πελοπόννησο», ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέα Καμαρών, Ανδρέας Νιγιάννης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του 26χρονου Παντελή εξέδωσε το ΔΣ του ΑΣ Αχιλλέα Καμαρών. Όπως έγινε γνωστό, στα παιχνίδια του προσεχούς σαββατοκύριακου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί ως ένδειξη τιμής με μαύρο περιβραχιόνιο.

Ανείπωτος ο θρήνος για τους γονείς του, Γεωργία και Γιώργο Καρέλη, και την αδελφή του Μαρία, που αύριο, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, θα πουν το τελευταίο αντίο στον μονάκριβο Παντελή τους. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 3μ.μ. στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ζήριας Αιγιαλείας, με τη σορό να βρίσκεται από τις 2μ.μ. στην εκκλησία.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε
δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες νωρίς το
πρωί, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, ένας 26χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο,
εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού, με
αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου οδηγού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
«Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση
των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις