ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ελένη Ι. Αλεξανδρή Θεοδωροπούλου (Χήρα)

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 86χρονης Ελένης Ι. Αλεξανδρή Θεοδωροπούλου.

Βαρβάρα Κων. Σταθάκου (Χήρα)

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βαρβάρας Κων. Σταθάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αντιγόνη - Βαγγέλης και Στάθης - Γιώτα, τα εγγόνια της Χρήστος, Ιλάειρα, Βαρβάρα και Κωνσταντής, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Γ. Γεωργοπούλου (Χήρα)

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Γ. Γεωργοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κώστα - Παναγιώτα, τα εγγόνια της Γιώργος και Άγγελος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Ευστρ. Λιάκου

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Ευστρ. Λιάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σοφία και Χαράλαμπος, τα εγγόνια της Δήμητρα - Σπυρίδων, η δισέγγονη της Γαρυφαλλιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Νικ. Κουφός

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Νικ. Κουφού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Γ. Πάντος

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Πάντου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης - Κυριακή, Γεώργιος - Θωμαΐς και Ευαγγελία -Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Απόστολος Κ. Καραχάλιος

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Απόστολου Κ. Καραχάλιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Παναγιώτης - Κωνσταντίνος και Ελένη - Σπυρίδων, τα εγγόνια του Απόστολος, Δημήτριος, Ιωάννα και Δέσποινα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Δ. Λαμπράκης

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Δ. Λαμπράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ιωάννα και Μαρία - Πέτρος, η μητέρα του Μαρία, τα αδέρφια Ελένη και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του Κυριάκος και Μιχαηλία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Γ. Χίου

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στη Βορδόνια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή, τα παιδιά του Γιώργος, Χριστίνα - Δημήτρης, Ηλίας - Σοφία και Ευγενία - Κωνσταντίνος, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις