ΣΠΑΡΤΗ. Όταν φεύγει μια παιδική ψυχή, δεν χάνεται, δεν μπορεί να μην αφήνει το αποτύπωμα της καλοσύνης και της ανθρωπιάς πίσω της, μέσα στην κοινωνία. Βαθύς ο πόνος προκαλεί η πρόωρη αναχώρηση αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο. Ο 12χρονος Κωνσταντίνος Τσώκρης, «άγγελο» τον χαρακτηρίζουν όσοι τον γνώρισαν, «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή που δεν μπορεί παρά να παρακινεί όλη την κοινωνία της Σπάρτης να αναλογιστεί πολλά και ποικίλα για την ζωή, την ψυχή, τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και με τον Θεό.

Ο Κωνσταντίνος ευτύχησε να ζήσει με καλοσύνη και ευγένεια μέσα σε μια, πληγωμένη βαριά σήμερα, οικογένεια, που απέκτησε όμως έναν «άγγελο» προστάτη στους ουρανούς. Στα 12 χρόνια του ο Κωνσταντίνος κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα τραγικό, επάρατο και αμείλικτο πρόβλημα υγείας, που έμελλε να είναι η μεθόριος της επίγειας ζωής του. Πρόβλημα που καταρράκωσε τους οικείους τους, ενεργοποίησε τους πλησίον του, δίδαξε όλους κάτι ακόμα.

Η οικογένεια κρατά αναλλοίωτο το στίγμα της καλοσύνης του Κωνσταντίνου και παρακαλεί στην κηδεία του αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού» μέσω της «Πνοής» (Τηλ: 210 7486801 -2 -3).

Η κηδεία του γενναίου νεαρού Σπαρτιάτη θα γίνει την Τετάρτη 22/11/23. Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας του Αγίου Ιωάννη Σπάρτης. Καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του, Χρήστος και Γεωργία, τα αδέλφια του Παναγιώτης και Ανδριάνα, ο παππούς Κωνσταντίνος, οι γιαγιάδες Ελένη και Ποτούλα, οι νονοί τους Ιωάννης και Δήμητρα, οι θείοι, οι θείες, τα εξαδέλφια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Το Notospress εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις