ΒΑΡΔΑ. Θλίψη προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Γεωργίας Γεωργακοπούλου.

Σε ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Ηλείας αναφέρει:

«Η ΕΛΜΕ Ηλείας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια της συναδέλφισσας Γεωργακοπούλου Γεωργίας φιλολόγου στο Γυμνάσιο Βάρδας που τόσο αναπάντεχα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Η εκλιπούσα υπήρξε πολυτάλαντη, δημιουργική, αγαπητή και σεμνή και πάνω από όλα Άνθρωπος για τους μαθητές και τους συναδέλφους της. Διακρινόταν για το χαρακτήρα της, για την ευγενική της συμπεριφορά και για την προσφορά της στην εκπαίδευση και στη διάπλαση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των νέων.

Συγκλονισμένοι από τα νέα της ξαφνικής αναχώρησης της αγαπημένης συναδέλφου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και στο αγαπημένο της σχολείο.

Αιωνία η μνήμη αυτής.»

Το ΓΕΛ Βάρδας αναφέρει:

«Η Σχολική μας Κοινότητα θρηνεί βαθύτατα για την ξαφνική απώλεια της αγαπημένης μας συναδέλφου και φίλης που έφυγε απροσδόκητα και «απροειδοποίητα».

Εκπαιδευτικοί και μαθητές ευχόμαστε "καλό ταξίδι" στη χαμογελαστή και αξιαγάπητη Γεωργακοπούλου Γεωργία και της ζητάμε να προστατεύει τους αγαπημένους της μαθητές, όπως η ίδια έπραττε με τον δικό της τρόπο.

Λόγω της εξοδίου ακολουθίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) Τετάρτη, 22/ 11/ 2023 και ώρα 12:30 μμ, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν έως τις 11:30. πμ.

Το σχολείο μας θα βρίσκεται κοντά σου. Γεωργία, για το «ταξίδι» σου….Να μας θυμάσαι και να μας αγαπάς…»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις