ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αυρηλίας Θεοδωρόπουλος

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του Αυρηλία Θεοδωρόπουλου.

Σταύρος Ιωαν. Διβάκος

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 89χρονου Σταύρου Ιωαν. Διβάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αδαμαντία, τα παιδιά του Μαρία, Γαρυφαλλιά - Κώστας και Γιάννης - Μαρία, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.
Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικό κυτίο στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Γεώργιος Τσώνης

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Τσώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Αντώνιος, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Κων. Κουφάκος

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Κων. Κουφάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρίνα, τα τέκνα του Κωνσταντίνος, Ευανθία, Μαρία - Αγησίλαος και Καλλιόπη - Γεώργιος, τα εγγόνια του Αθανάσιος, Ιωάννης, Παναγιώτης και Ιωάννης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Μαρία Ανδρ. Μανιάτη

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Καλογωνιά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Ανδρ. Μανιάτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Ελένη, οι αδερφές της Ευαγγελία και Νεκταρία, τα ανίψια της Αθηνά και Δημήτριος, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι της.

Βασίλειος Γ. Βρεττός

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δαφνή (Καμίνια) τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασιλείου Γ. Βρεττού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Τασία - Βαγγέλης Τσαγγάρης, Κατερίνα - Τάκης Σαχλάς και Γεωργία Βρεττού τα εγγόνια του Δημήτρης, Πέγκυ, Κωνσταντίνος, Άλκηστις, Άγγελος, Σπύρος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Κ. Κουμάνταρου

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Κ. Κουμάνταρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Ελένη - Βασίλειος και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του Χρήστος, Πένυ και Παναγιώτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Νικολακάκος

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Λιαντίνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Νικολακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Βασίλειος, Σταυρούλα και Προκόπης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπυρίδωνας Π. Μιχαλακάκος

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Π. Μιχαλακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Μαρία - Χαρίλαος, Παναγιώτα - Ιωάννης και Κωνσταντίνα - Κυριάκος, τα εγγόνια του Σταυρούλα, Γιώργος - Μαρία, Σταυρούλα - Αντώνιος, Νικόλαος, Σπυρίδων, Βασίλειος, Γεωργία και Μιχαήλ-Άγγελος, η αδερφή του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Δ. Δημόπουλος

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Κωνσταντίνο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Δ. Δημόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Πουλαδάκη

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Πουλαδάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας, τα παιδιά της Λουκία - Αλέξης, Ελευθερία, Γιώργος - Μυρσίνη και Βασιλική - Γιώργος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις