ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευγενία Ευαγγ. Γρίβα

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 65χρονης Ευγενίας Ευαγγ. Γρίβα.

Γεώργιος Τηλ. Βαρούνης

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Τηλ. Βαρούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι Γονείς του Τηλέμαχος - Αλεξία, ο αδερφός του Δημήτριος και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Χρ. Κωνσταντάρου

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Χρ. Κωνσταντάρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικόλαος - Αγγελική, Γεώργιος - Κατερίνα, Δήμητρα - Χρήστος και Αντώνης - Γιάννα, τα εγγόνια της Χρήστος, Σπύρος, Παναγιώτης - Νίκη, Μαριλένα, Γεωργία - Βασίλης, Μαρία και Χρήστος, το δισέγγονο της Δήμητρα και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευθύμιος Κατσής

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευθυμίου Κατσή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθανασία, τα παιδιά του Ηλίας, Ευσταθία - Παναγιώτης και Διονύσης, τα εγγόνια του Αδαμαντία, Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις