ΚΡΕΣΤΕΝΑ. «Πάλεψε» με το «θεριό» για περίπου ένα χρόνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας την θλίψη όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά σε όλη την Κρέστενα και στην ευρύτερη περιοχή. Δυστυχώς ο Νικόλαος Φασούλκος δεν είναι πια μαζί μας, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό πίσω του.

Όπως γράφει το patrisnews.com, Ο Νικόλαος Φασούλκος ήταν ένας από τους καλύτερους επιχειρηματίες εστίασης στην περιοχή των Κρέστενων, αφού διατηρούσε για πολλά χρόνια το καφέ «Άρωμα» και όλοι τον εκτιμούσαν και τον αγαπούσαν για το ήθος και την καλοσύνη του.

Ήταν ένας αγωνιστής, πολύ καλός οικογενειάρχης, με αρχές και ιδιαίτερα αγαπητός. Όλα αυτά τα χρόνια τα οποία διατηρούσε την επιχείρησή του, κέρδισε μόνο φίλους, οι οποίοι και θα παραβρεθούν σήμερα στην κηδεία του, η οποία θα γίνει στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κρεστένων στις 3 το μεσημέρι. Ο Νικόλαος Φασούλκος ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Τα συλλυπητήρια του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων στο άκουσμα της απώλειας του Νικόλαου Φασούλκου έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου. Καλό παράδεισο φίλε Νίκο. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους σου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις