ΣΠΑΡΤΗ. Πολύς θόρυβος έχει γίνει γύρω από το πρόσωπο που θα αναλάβει, μάλλον, γενικός γραμματέας στον δήμο Σπάρτης. Φήμες και πληροφορίες δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, την ώρα που η νέα δημοτική αρχή Σπάρτης και το νέο δημοτικό συμβούλιο είναι προ των πυλών.

Όπως φαίνεται οι διαδόσεις που ήθελαν την Ειρήνη Χιώτη γενική γραμματέα δεν ήταν παρά ανεύθυνες κροτίδες λάμψης - καπνού, κι έτσι μια σχετικά έμπειρη νεοδημοκράτισσα δεν επιστρέφει. Κι ενώ οι συζητήσεις για την νευραλγική αυτή θέση γυρίζουν γύρω από το όνομα της Μαρίας Χάτζου, γενικής γραμματέως στον δήμο Σπάρτης την τρέχουσα δημοτική περίοδο, νέες πληροφορίες δείχνουν ότι τα περί αποτυχημένου στελέχους στην Αττική δεν έχουν να κάνουν με κάποιον πολιτευτή και στέλεχος του Μαξίμου. Γενικός γραμματέας σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αναλάβει ο Ευστάθιος Ρεστέμης, κοινωνικός λειτουργός, ο οποίος δεν παραμένει γ.γ. στον δήμο Ασπροπύργου αλλά μετακινείται στη Σπάρτη.

Την πληροφορία δεν έχει επιβεβαιώσει το περιβάλλον του δημάρχου Σπάρτης που δηλώνει άγνοια περί του θέματος. Πάντως έκπληξη θα αποτελέσει η μη αξιοποίηση στον δήμο Σπάρτης της διαθέσιμης, για την γ.γ., Μαρίας Χάτζου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις