ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημήτριος Μαζαράκος

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 95χρονου Δημητρίου Μαζαράκου.

Παρασκευή Γ. Μυλωνά (Βιβή)

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 54χρονης Παρασκευής Γ. Μυλωνά.

Αγγελική Γ. Δουραχάλη

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νικώνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 84χρονης Αγγελικής Γ. Δουραχάλη.

Γεώργιος Θ. Συνοδινός

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Θ Συνοδινού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, ο γιος του Θεόδωρος, η μητέρα του Τασία, τα αδέρφια του Παναγιώτα - Νικόλαος, Παναγιώτης - Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Χρ. Αλοίμονος

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Χρ. Αλοίμονου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Βασιλική, τα αδέρφια του Ελένη - Παναγιώτης, τα ανίψια του Γεώργιος, Γεωργία - Δημήτριος, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταμάτης Π. Κριτσέπης

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταμάτη Π. Κριτσέπη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Σαράντος - Ελένη και Γεωργία - Χρήστος, η ανιψιά του Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Ι. Προβιά

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Ι. Προβιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος - Ματίνα Προβιά, Κωνσταντίνος - Ελένη Προβιά και Νικόλαος - Διαμάντω Καπετανάκου, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαρίλαος Γ. Θεοφιλογιαννάκος (Ιατρός)

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Χαρίλαου Θεοφιλογιαννάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μελπομένη, τα τέκνα του Παναγιώτα - Κωνσταντίνος και Γεώργιος, η εγγονή του, τα αδέρφια του, οι συγγενείς του και οι φίλοι του.

Κανέλλα Π. Κατσή (Χήρα)

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Κανέλλας Π. Κατσή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος - Μαρία και Πέτρος - Κωνσταντίνα, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Γ. Τριανταφυλλόπουλος

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογονιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Τριανταφυλλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιώργος - Μαρία και Σοφία - Παναγιώτης, τα εγγόνια του Νικόλαος - Στεφανία, Ευστράτιος - Μαρία, Γιάννης - Παναγιώτα και Νικόλαος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Ευστρ. Γιάτρας

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Ευστρ. Γιάτρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μηλίτσα, τα παιδιά του Σταύρος - Βασιλική, η εγγονή του Αιμιλία - Βασιλική, τα αδέρφια του, Δημήτριος - Ποτούλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις