ΠΑΤΡΑ. Την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης έδωσε χθες ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στην Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το gnomip.gr, ο κ. Καρβέλης αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ζήτησε από την διοίκηση του Νοσοκομείου να διερευνήσει σε βάθος τη διαχείριση του περιστατικού.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα ανέφερε χθες ο αδελφός του άτυχου παλικαριού και γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tlive του Alpha, υποστήριξε ότι ο αδελφός του είχε πάει την προηγούμενη ημέρα στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας», εξετάστηκε από γιατρό στο λαιμό αλλά δεν του βρήκε κάτι και την επομένη κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο κ. Καρβέλης ανέφερε τα εξής: «Μόλις περιήλθαν στην αντίληψή μου οι καταγγελίες, αμέσως έδωσα εντολή στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση κατεπείγουσας μορφής για να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η διαχείριση του περιστατικού. Πώς δηλαδή πήγε ο άνθρωπος στο Νοσοκομείο, από ποιόν γιατρό εξετάστηκε, τι αγωγή του χορηγήθηκε. Η ΕΔΕ έχει ήδη αναληφθεί».

Συγκλονίζουν τα τελευταία δραματικά λεπτά

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής του περνάει ο γνωστός ηθοποιός με καταγωγή από το Μαζαράκι Αχαΐας Νίκος Πολυδερόπουλος και η οικογένειά του, καθώς ο 28χρονος αδελφός του Παντελής έφυγε από τη ζωή ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ανήμερα τα Χριστούγεννα βυθίζοντάς τους στο βαρύτατο πένθος.

Ο γνωστός ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν περιέγραψε τα δραματικά τελευταία λεπτά του αδερφού του, συγκλονίζοντας τους πάντες. Καταρρακωμένος και ο ίδιος, προσπαθώντας να φανεί δυνατός για να στηρίξει τους γονείς του που θρηνούν το 28χρονο παλικάρι τους ανέφερε: «Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε».

«Είχε μια ενόχληση στο λαιμό, πήγε στο γιατρό…»

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι τα όσα ανέφερε σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου. «Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε "δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις". Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του».

«Έφυγε» ο μικρότερος

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Τα τέσσερα αδέρφια ήταν δεμένα σαν μια γροθιά. Μεγαλύτερος ο Νίκος, μικρότερος ο Παντελής. Με τον βενιαμίν της οικογένειας τους χώριζαν 8 χρόνια, όμως τους ένωνε η τεράστια αγάπη, ο ένας για τον άλλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλούσε με ξεχωριστή για τα αδέρφια του και τα παιδικά τους χρόνια. Ήταν το 2017 όταν οι τέσσερις είχαν φωτογραφηθεί για το Down Town της Κύπρου. Χαμογελαστοί μοιράστηκαν στιγμές από τη ζωή τους στο Μαζαράκι Αχαΐας και την Πάτρα, τη στενή σχέση με τους γονείς τους και την αδυναμία στη μαμά τους. Όπως την υποχρέωση και οι τέσσερις να της στέλνουν το βράδυ καληνύχτα, για να είναι ήσυχη, ότι τα παιδιά της είναι καλά.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το νήμα της ζωής του Παντελή θα κοβόταν τόσο νωρίς, τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα με την οικογένεια συντετριμμένη μέσα στο βαθύ της πένθος να αναζητά απαντήσεις…

Τα όσα προηγήθηκαν πριν συμβεί το μοιραίο αναμένεται να φωτιστούν πλήρως μέσα από την διερεύνηση που έχει ήδη ξεκινήσει στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις