ΑΡΓΟΣ. Πλήθος κόσμου βρέθηκε μέσα αλλά και έξω από την αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος”, στο Άργος για την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Άργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου. «Σήμερα ξεκινάμε μια ανατροπή, ενώ προτεραιότητα έχει ο δήμος, ο τόπος και οι άνθρωποι. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη σωστή αρχή», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Μαλτέζος. Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.

Το παρόν στην ορκωμοσία έδωσαν οι Βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και μεταξύ άλλων οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Οργάνωσης, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, οι δήμαρχοι Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός, Επιδαύρου Τάσος Χρόνης και Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος.

Μετά από παρότρυνση του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαλτέζου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα που εκείνη την ώρα στην Καλαμάτα συγγενείς και φίλοι του έλεγαν το «τελευταίο αντίο».



Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις