ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτα Δ. Ρουμελιώτη (Χήρα)

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Τραπεζοντή τλέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 92χρονης Παναγιώτας Δ. Ρουμελιώτη.

Ευφροσύνη (Φώφη) Β. Λιναρδάκη (Χήρα)

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της Ευφροσύνης Β. Λιναρδάκη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο γιός της Σπύρος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Ν. Μιχαλάκος

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ν. Μιχαλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Μαρία, τα παιδιά του Ναταλί και Παναγιώτης-Μαρία, τα εγγόνια του Αλέξανδρος, Καλλιστα, Γεώργιος, Μανώλης και Άννα-Μαρία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ν. Σελιτσάνος

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ν. Σελιτσάνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιουλία, τα παιδιά του Σπύρος-Ευαγγελία και Αναστασία-Παναγιώτης, τα αδέρφια του Κατερίνα και Τάσος, τα εγγόνια του Ελένη, Νίκη, Χριστίνα, Ελένη και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευαγγελία Ευαγγ. Γρίβα

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Ευαγγ. Γρίβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ευάγγελος Γρίβας (Ιερεύς), Τα παιδιά της Φωτεινή - Νικόλαος και Χαρίκλεια-Ιωάννης, τα εγγόνια της Ιωάννης, Κανέλλα, Ευγενία - Νεκταρία και Ευαγγελία, τα αδέρφια της Νικόλαος Παναγάκος και Μαρία Σαχάμη, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Δ. Μανδραπήλιας

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Δ. Μανδραπήλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Γεωργία-Δημήτρης, Βασιλική-Νεοκλής και Δήμητρα-Νίκος, τα εγγόνια του Κωνσταντίνα, Σταυρούλα και Νέστωρας, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παρασκευή Γ. Μυλωνά (Βιβή)

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παρασκευής Γ. Μυλωνά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Άννα, τα παιδιά της Ανδρέας-Σοφία, τα αδέρφια της Τάσος-Μαρία Μυλωνά, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις