ΕΛΛΑΔΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, διασκέδασε στο μπαρ Sodade2, στο Γκάζι, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή, το βράδυ της Πέμπτης 15/02.

Κατά την άφιξή του στο μπαρ, ο Στέφανος Κασσελάκης ενοχλήθηκε, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την αποχή του Παύλου Πολάκη από τη χθεσινή ψηφοφορία.

«Συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα τόνισε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε το νομοσχέδιο, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε.

Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία

«Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης.

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», υπογράμμισε.

Ο ξέφρενος χορός του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ, γιόρτασαν την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, χορεύοντας στο Sodade2 το τραγούδι «Firework» της Katy Perry και διασκεδάζοντας μαζί με όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις