ΣΠΑΡΤΗ. Αναρτήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ), η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Επικαιροποίηση της Μελέτης Εφαρμογής και των Τευχών Δημοπράτησης για το έργο "Αποκατάσταση του διατηρητέου κτηρίου του παλαιού Πρωτοδικείου Σπάρτης και προσαρμογή του για τη στέγαση των ΓΑΚ Ν. Λακωνίας".

Όπως δήλωσε στο Notospress ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης πρόκειται για τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης που είχε συζητήσει στη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη στις 7/11/2023.

Στη νέα αυτή διαγωνιστική διαδικασία προσκαλούνται 4 μελετητικά γραφεία να υποβάλλουν έγγραφη οικονομική προσφορά μέχρι την Παρασκευή 8/3/2024 και ώρα 12:00, με προεκτιμώμενη αμοιβή 37.196,32€ μαζί με τον ΦΠΑ 24% .

Ο κ Δαβάκης υπογράμμισε: «Θέλω να πιστεύω, πως αυτή τη φορά οι προσπάθειές μας θα ευοδωθούν. Είμαι σε διαρκή επαφή με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου επιτέλους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί , η αποκατάσταση του εμβληματικού για τη Σπάρτη, κτηρίου του παλαιού Πρωτοδικείου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις