ΕΛΛΑΔΑ. Ένταση επικράτησε στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του ν/σ για τα μη κρατικά ΑΕΙ, καθώς ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αλλά και η Νάντια Γιαννακοπούλου, άσκησαν κριτική στη στάση του κόμματος. Επιβεβαιώνοντας το ρήγμα που υπάρχει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έχει διαμηνύσει ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, αρχικά υπονόησε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, παραπέμποντας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο λέμε ''όχι'' στο νομοσχέδιο Πιερρακάκη», τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος απευθυνόμενος στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον έψεξε για την απουσία όλο το προηγούμενο διάστημα μιας ουσιαστικής, στρατηγικής και διεξοδικής συζήτησης εντός του οργάνου. «Δεν μας φώναξες να σου πούμε την άποψή μας όσοι σπουδάσαμε έξω ή έχουμε τα παιδιά μας έξω, όπως μας είχες πει», πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανεβάζοντας την ένταση στην αίθουσα. «Τι προτείνεις δηλαδή;», τον ρώτησε με σκωπτικό ύφος ο κ. Ανδρουλάκης.

Προβληματισμός για την μη κατανόηση θέσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τόνισε πως «η ΝΔ ήθελε ουσιαστικά να μην ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τα νομοσχέδια για επιστολική ψήφο και μη κρατικά ΑΕΙ και στο ν/σ για τα ομόφυλα ήθελε να τα ψηφίσουμε μαζί και το πέτυχε». Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι «ο κόσμος δεν κατανόησε τις θέσεις μας και αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις