ΕΛΛΑΔΑ. «Καρφιά» από τον Γιώργο Κύρτσο με αφορμή την έναρξη των εργασιών στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Σφοδρή επίθεση για όσα είπε στη χθεσινή ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος κάνοντας λόγο για «μείγμα υπεροψίας, ψεύτικης αυτοπεποίθησης και εντυπωσιακής έλλειψης ουσιαστικής ενσυναίσθησης».

Κύρτσος για ΝΔ: «Συνέδριο οικογενειοκρατίας, διαπλοκής, σιωπής και… συνενοχής»

«Καρφιά» από τον Γιώργο Κύρτσο με αφορμή την έναρξη των εργασιών στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - σε ένα Συνέδριο με χαρακτηριστικά «οικογενειοκρατίας, διαπλοκής, υπονόμευσης του Κράτους Δικαίου, πολιτικής σιωπής και συνενοχής».

Παράλληλα, επεσήμανε στη νέα του ανάρτηση στο X ότι η επιχείρηση συγκάλυψης από τη ΝΔ για το έγκλημα των Τεμπών «συμπυκνώνει την παρακμή της», επικαλούμενος τα αποκαλυπτικά ευρήματα της νέας δημοσκόπησης της MRB για το γεγονός πως το 85% των πολιτών στηρίζουν το αίτημα των συγγενών των θυμάτων για κάθαρση. «Αλλά η ΝΔ είναι στο χρυσό κλουβί της οικογενειοκρατίας», σημείωσε ο Γιώργος Κύρτσος στο κλείσιμο της ανάρτησής του.

Αντώναρος: Εκτός τόπου και χρόνου ο Μητσοτάκης προσπαθεί να αποτρέψει το μοιραίο

Σφοδρή επίθεση για όσα είπε στη χθεσινή ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος κάνοντας λόγο για «μείγμα υπεροψίας, ψεύτικης αυτοπεποίθησης και εντυπωσιακής έλλειψης ουσιαστικής ενσυναίσθησης». Για να προσθέσει: Ο Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου κι επιχειρεί με ρητορικά σχήματα και κενά συνθήματα να αποτρέψει το.μοιραίο. Μάταιος κόπος.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Ένα μείγμα υπεροψίας, ψευτικης αυτοπεποίθησης και εντυπωσιακής έλλειψης ουσιαστικής ενσυναίσθησης η χθεσινή ομιλία Μητσοτάκη. Πασπαλισμένη με αναφορές σ ενα παρελθόν που ο ίδιος δεν πιστεύει και απελπισμένη προσπάθεια να εμψυχώσει ένα ακροατήριο που βρίσκεται σε περιδίνηση. Ο καθόλου πειστικός και ξεπερασμένος για την εποχή μας στόμφος στην εκφορά του λόγου απλά αποδεικνύει: Ο Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου κι επιχειρεί με ρητορικά σχήματα και κενά συνθήματα να αποτρέψει το.μοιραίο. Μάταιος κόπος».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις