Σπάρτη: Ο Νεοκλής Κρητικός βλέπει καλύτερο το μέλλον μέσα από τα Τμήματα και τις Σχολές ΑΕΙ (video)
Πανεπιστημιακά Τμήματα και Ακαδημίες στη Σπάρτη θα συνεισφέρουν στην πρόοδο σημειώνει ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός
ΛΑΚΩΝΙΑ. Στη σημασία που έχει η ανάπτυξη Προγραμμάτων Εκπαίδευσης και Μετεκπαίδευσης για τη Σπάρτη αναφέρθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός στο περιθώριο της εκδήλωσης υποδοχής των Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο ΠΑΠΕΛ στην έδρα του ΙΝΕΒΥΠ.
Ο κ. Κρητικός αναφέρθηκε στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά» που φιλοξενείται στην έδρα του ΙΝΕΒΥΠ στον Μυστρά και σημειώνει επιτυχία. Αναφέρθηκε επίσης στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας και στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού όπως και στην παλαιότερη πρότασή του για διεκδίκηση από τη Σπάρτη Τμήματος Φυσικής Αγωγής. Αναφέρεται επίσης στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.
Θυμίζουμε επίσης ότι προ ημερών ο κ. Κρητικός ανέδειξε και πάλι την ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας Ακαδημίας Ελαιοκομίας στη Σπάρτη.