ΑΡΓΟΣ. Την άποψη ότι «είναι προφανώς απαράδεκτη η προφυλάκιση» των αστυνομικών που πυροβόλησαν τον 20χρονο στο Άργος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, εξέφρασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου προσθέτοντας «πιστεύω ότι όλα έγιναν στον πλαίσιο του καθήκοντος».

«Ένας αστυνομικός που μπαίνει στα σώματα ασφαλείας αυτό που θέλει είναι να προστατεύσει τη ζωή του πολίτη. Ότι πήγε να τους εμβολίσει το ακούσατε; Πήγε να ξεφύγει. Αν δεν θέλετε όπλα για τους αστυνομικούς, να αλλάξει το πλαίσιο. Δεν απειλούνται όταν πήγε να τους εμβολίσει; Πήγε να ξεφύγει, κινδύνευσε η ζωή των αστυνομικών. Όταν πήγε να τους εμβολίσει δεν υπήρχε κίνδυνος ζωής; Αν δεν θέλει ο Μητσοτάκη να κάνουν οι αστυνομικοί το καθήκον τους, να προστατεύουν τη ζωή των πολιτών και τις ζωές τους, αν πιστεύει ότι η ζωή των αστυνομικών έχει μικρότερη αξία, να τους δώσει λουλούδια και να τους πάρει τα όπλα» συνέχισε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής στο MEGA απαντώντας στις αιτιάσεις των δημοσιογράφων.

«Δεν γίνεται ο αστυνομικός όταν κάνει το καθήκον του να είναι μονίμως απολογούμενος και μάλιστα προφυλακιστέος» πρόσθεσε η κυρία Λατινόπουλου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις