ΣΠΑΡΤΗ. Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Λακωνίας επανέρχεται με δελτίο τύπου για την «εκποίηση» της ΔΕΗ και καλεί στη σύσκεψη που θα γίνει σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας ώρα 8 μ.μ.

«Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, πολίτες της Λακωνίας
Η μνημονιακή, υποταγμένη και πειθαρχημένη στις απαιτήσεις των οικονομικών συμφερόντων κυβέρνηση συνεχίζει το δρομολόγιο της καταστροφής. Νέος σταθμός η ΕΚΠΟΙΗΣΗ του ομίλου ΔΕΗ, της Μεγαλύτερης βιομηχανικής και στρατηγικής σημασίας Επιχείρησης για την χώρα.

- ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ την ΔΕΗ και δωρίζουν το 30% του σώματος της στο ιδιωτικό κρατικοδίαιτο κεφάλαιο.
- ΔΩΡΙΖΟΥΝ το Εθνικό Δίκτυο Μεταφοράς που είναι η αρτηρία και ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ.
- ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ έτοιμες υποδομές στους ανυπόμονους ψευτοεπενδυτές να παράγουν και να διανέμουν ρεύμα.
- ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ έτοιμο στο πιάτο εξασφαλισμένο πελατολόγιο που αντιστοιχεί στα 2.000.000 πελάτες της ΔΕΗ.
- ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τους εργαζόμενους ως σκλάβους και τους μεταφέρουν στα σκλαβοπάζαρα των σκοτεινών ιδιωτικών συμφερόντων.
- ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ το ξεπούλημα του ομίλου ΔΕΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ και την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ απελευθέρωση της αγοράς Η/Ε όταν γνωρίζουν πολύ καλά και έχει αποκαλυφθεί ότι γύρω από τον όμιλο ΔΕΗ εξελίσσεται ένα πολιτικό και επιχειρηματικό παιχνίδι αξίας πολλών δις €, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το παιχνίδι της αγοράς Η/Ε είναι στημένο σε βάρος της ΔΕΗ.

Καλούμε όλο τον Ελληνικό λαό στην δημιουργία ενός παλλαϊκού μετώπου, για να αποτρέψουμε την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, που διασπά και ξεπουλά τη ΔΕΗ. Όπως, βεβαίως, γενικότερα για την υπεράσπιση των άλλων κοινωνικών αγαθών, δηλαδή, της Υγείας, της Παιδείας, της Ασφάλισης, του νερού, της θέρμανσης, των συγκοινωνιών.

Όλοι παρόντες την Δευτέρα 7 Ιουλίου, στις 8.00 το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας σε σύσκεψη σωματείων, φορέων, κινήσεων συλλογικοτήτων, πολιτών για να υπερασπιστούμε τα κοινωνικά αγαθά, για να στηρίξουμε τον αγώνα των εργαζόμενων στην Ενέργεια».