ΤΡΙΠΟΛΗ. Η κόρη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, Παρασκευή, προαλείφεται για υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία και όπως λένε οι κομματικές γλώσσες για βουλευτής αφού, πλέον, ξέρουν καλά τη συνταγή της ψηφοθηρίας… και θα εκλεγεί.

Δημοσιεύματα θέλουν την υποψηφιότητα να περπατά στο «κάστρο» Τατούλη. Αν αυτό δεν λέγεται «οικογενειοκρατία» τότε λέγεται «πολιτική παράδοση»…

Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα στην κόρη ενός πρώην βουλευτή και νυν Περιφερειάρχη να είναι πολιτικός στα χνάρια του πατέρα της. Αρκεί να γίνεται δίκαιη, διάφανη και χρηστή χρήστη της εξουσίας που κατέχουν σήμερα.

Φυσικά στην Αρκαδία θα υπάρχουν και αντιρρησίες αυτής της επανόδου της οικογένειας Τατούλη στη Ν.Δ.

Θυμίζουμε δήλωση τους διακεκριμένου στελέχους της Ν.Δ. Δημήτρη Τσιγκούνη: «Την ιστορία του Τατούλη την γνωρίζουν όλοι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι άλλαξε πολλές φορές προσανατολισμούς και ότι θα συνεχίσει να αλλάζει. Το πρόβλημα είναι πως, ενώ αναδείχθηκε με τις ιατρικές του διασυνδέσεις, όταν εξελέγη βουλευτής λειτούργησε αυταρχικά και με ραδιουργίες τόσο στα συλλογικά όργανα, όσο και στους Ο.Τ.Α., προωθώντας το στρατό του. Ο Κώστας Καραμανλής του ανέθεσε το υπουργείο πολιτισμού, παρά του ότι η πολιτική του ήταν σφόδρα αντικαραμανλική».
Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο σκληρός πυρήνας του Τατούλη απεχθάνεται τον Σαμαρά...