Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Γεωργία Ζαχαράκη

«Η επόμενη ημέρα για την Πατρίδα μας ξεκίνησε. Αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας, εκφράζω την ελπίδα να μην διαψευσθούν οι προσδοκίες και τα όνειρα όσων επέλεξαν τη νέα πορεία για τη χώρα μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους αγωνιστές συμπατριώτες μας που σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία. Τους διαβεβαιώνω ότι το κόμμα μας θα συνεχίσει να διαδραματίζει ρόλο εγγυητή για την περαιτέρω ευρωπαϊκή εξέλιξη της Ελλάδας.

Σε αυτήν την τόσο σύντομη προεκλογική προσπάθεια, με αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκα στο αίτημα του κόμματός μας και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και αναγνώρισαν ότι αγωνίστηκα με αξιοπρέπεια, ήθος και σεβασμό, υπηρετώντας τις ιδέες και τις αξίες της παράταξης, με μοναδικό στόχο το καλύτερο αύριο του τόπου μας. Θέλω παράλληλα να διαβεβαιώσω όλους τους Λάκωνες ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι μαζί τους στις καθημερινές τους αναζητήσεις για την επίλυση των όποιων προβλημάτων τους, με όλες μου τις δυνάμεις.

Συγχαίρω τέλος, όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση ως υποψήφιοι Βουλευτές. Εύχομαι δε, στους εκλεγμένους, καλή δύναμη και καλό αγώνα για το καλό της Λακωνίας και των Λακώνων».


Με τιμή
Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου