ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη κλιμακίου στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του Ποταμιού στο Νομό Λακωνίας.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η υποψήφια βουλευτής Α΄ Πειραιά και νήσων, κα Αντωνάκου Σταυρούλα, η οποία ενημερώθηκε από την διοικητή του νοσοκομείου Σπάρτης κ. Παπαγεωργίου Εύη, την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, καθώς και το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη και τους αντιδημάρχους για τα φλέγοντα θέματα του νομού Λακωνίας.

Τη βουλευτή συνόδευσαν ο Γιάννης Σερβές, μέλος της συντονιστικής Επιτροπής του Ποταμιού και Περιφερειακός συντονιστής του νομού Λακωνίας, καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Παναγιώτης Κρανιδιώτης (νομού Λακωνίας) και Κωνσταντίνος Γκράβας (Β΄Αθηνών).