Να πάρουν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους και να δώσουν απάντηση σε όσους σχεδιάζουν τη διαδοχή του Κόμματος σε κλειστά δωμάτια με παρασκηνιακές συμφωνίες ζήτησε από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τη σπουδαιότητα των εκλογών της Κυριακής 22 Νοεμβρίου καθώς, όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο ανάχωμα στην πολιτική μιας Κυβέρνησης που οδηγεί τη χώρα με μαθηματική βεβαιότητα στο γκρεμό. «Η υποχρέωση της παράταξης είναι διπλή. Όχι μόνο να προτείνουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση αλλά και να κρατήσουμε όρθια τη σημαία της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να πάρουν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους. «Την Κυριακή δεν ψηφίζετε μόνο για τον επόμενο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για τον εν δυνάμει πρωθυπουργό της χώρας. Μην αφήσετε κάποιους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Δώστε την απάντησή σας σε όσους σχεδιάζουν τη διαδοχή της Νέας Δημοκρατίας σε κλειστά δωμάτια με παρασκηνιακές συμφωνίες. Εγώ δεν κάνω καμία παρασκηνιακή συμφωνία. Σας κοιτάω στα μάτια και σας ζητώ να με στηρίξτε για να αλλάξω τη Νέα Δημοκρατία και να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

Στο μέτωπο των επενδύσεων ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ λέγοντας ότι πρέπει να μπει ιδιώτης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί το λιμάνι να αποκτήσει τις επενδύσεις που χρειάζεται για να γίνει μια πραγματική πύλη εισόδου στη χώρα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σύμβαση παραχώρησης για τα αεροδρόμια τονίζοντας ότι θα έκανε καλό στη χώρα διότι με αυτόν τον τρόπο θα μπουν ιδιωτικά κεφάλαια, θα αναβαθμιστούν τα αεροδρόμια, θα αυξηθεί η δυναμικότητά τους, θα μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες και θα αναβαθμιστεί η Θεσσαλονίκη ως τουριστικός προορισμός. «Γιατί να μη θέσουμε όλοι μαζί στόχο να διπλασιάσουμε τους τουρίστες στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι ένα παγκόσμιο κέντρο παιδείας, καινοτομίας και πολιτισμού. Πρέπει να σκεφτούμε φιλόδοξα, να σκεφτούμε μεγάλα, να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το αναπτυξιακό δυναμικό, το οποίο έχει ολόκληρη η χώρα και ειδικά η Θεσσαλονίκη. Για όλα αυτά η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να μιλήσει και πάλι», επισήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.