ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Παρασκευή 20/11 ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και στελέχη της Κομματικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη, πραγματοποίησαν περιοδεία στα χωριά Σελλασία και Θεολόγο. Το τεράστιο ενδιαφέρον για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, και κυρίως αυτά που απασχολούν τους αγρότες, αποδείχτηκε από την μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων που υπήρξε στις παραπάνω επισκέψεις.

Οι κάτοικοι των δυο χωριών έθεσαν ερωτήματα επί των προβλημάτων (όχι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος) που τους απασχολούν και αφορούν στη δυσμενή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις επιπτώσεις που επιφέρει η εφαρμογή της συμφωνίας σχετικά με το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα δάνεια κ.λπ..

Η επαφή του βουλευτή Λακωνίας και των στελεχών της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ με τους κατοίκους εξήγαγε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Το σημαντικότερο από όλα είναι η ανάγκη που προκύπτει για συνεχείς και διαρκείς περιοδείες ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό ζήτημα της παραπληροφόρησης του κόσμου σχετικά με τα πρόσφατα νομοθετήματα, αλλά και το κυβερνητικό έργο συνολικότερα.

Προς αυτή λοιπόν την κατεύθυνση, η Ν.Ε. Λακωνίας σχεδιάζει μέσα στους επόμενους μήνες να περιοδεύσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά του νομού.