ΕΠΑΜ: "Διώξε το φόβο, Υπάρχει Λύση"
ΣΠΑΡΤΗ. Το Ε.ΠΑ.Μ. Σπάρτης διοργανώνει συζήτηση στο Ξενοδοχείο SPARTA INN, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 19.00, με θέμα «ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ».
Θα μιλήσουν, ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης «για την ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, σαν εργαλείο για την ανάπτυξη» και ο στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης «για το γεωστρατηγικό και τη διαφύλαξη των συνόρων μας».
Λίγα λόγια για το Δημήτρη Καζάκη
Ο Δημήτρης Καζάκης κατάγεται από την Καλαμάτα Μεσσηνίας όπου και γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1962 και έζησε μέχρι τα 8 του χρόνια. Έπειτα μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και τελείωσε το σχολείο. Φοίτησε στην ΑΣΣΟΕ οικονομικά και εγγράφηκε στο ΚΚΕ από τα 18 του, αποχωρώντας οριστικά από αυτό το 1996.
Αρθρογραφούσε σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι και στο περιοδικό Hellenic Nexus έως τον Νοέμβριο του 2011. Είχε καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο στο ΡΑΔΙΟ 9 (9,89), η οποία διεκόπη στις 9/2/2012.
Έχει εκδώσει το βιβλίο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΜΠΗΪΑ - Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας», Δεκέμβριος 2011, εκδόσεις «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ».
Σήμερα συμμετέχει στην εφημερίδα Το Χωνί και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Ράδιο χωρίς FM. Από τις 14/9/2012 η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ επανήλθε μέσω του Ράδιο AΡΤ FM, 90,6, κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή 1-2:30 μμ.
Ο Δημήτρης Καζάκης έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.
O Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.