Το ΠΑΜΕ καλεί όλους και όλες να λάβουν μέρος στη γενική απεργία την Τρίτη 7 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση, Κεντρική Πλατεία Σπάρτης στις 10:30 πμ.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«ΟΛΟΙ στον αγώνα, όλοι στη μάχη. Στις 7 του Φλεβάρη κανείς στη δουλειά. Να σταματήσουν τα εργοστάσια, τα γραφεία, τα λιμάνια. Μηχανή να μην δουλέψει. Προπέλα να μην γυρίσει. Σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνουν τώρα συνελεύσεις και να παρθούν συλλογικές αποφάσεις για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην κλιμάκωση του αγώνα.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑ. Το ΠΑΜΕ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές καλεί κάθε σωματείο, κάθε εργαζόμενο, σε κάθε τόπο δουλειάς να πάρει τις ευθύνες του. Μπορούμε να σταματήσουμε το νέο έγκλημα που συντελείται με τη συμμετοχή της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που απαρτίζουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Να γίνει καθολικό αίτημα του λαού: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Να σταματήσει τώρα κάθε συζήτηση για νέα μετρά. Όχι σε νέα δανειακή σύμβαση. Όχι σε νέα μνημόνια. Να πληρώσει η πλουτοκρατία».