ΕΛΛΑΔΑ. Αν υπάρχει στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας παιδεραστής, πρώην υπουργός και δήμαρχος, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει όχι μόνον να τον αποσύρει από θέσεις ή αξιώματα που έλαβε με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και να τον καταγγείλει.
Οι πολίτες όταν διαβάζουν τα δημοσιεύματα με διαλόγους που αποκάλυψε η ΕΥΠ ανάμεσα σε μαφιόζους, παρακρατικούς και πολιτικούς νιώθουν αηδία για την πράξη, οργή για την ατιμωρησία.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις ήρθαν από το Documento την προηγούμενη Κυριακή για το παρακράτος μιας παρέας ποινικών, υψηλόβαθμων ενστόλων, ανώτατων δικαστικών και πρωτοκλασσάτων πολιτικών, που έχει καταγράψει η ίδια η ΕΥΠ.

Πιο ανατριχιαστικές απ΄ όλες τις συνομιλίες των παρακρατικών, είναι η συνομιλία του πρώην υπουργού και επιφανούς στελέχους της ΝΔ, που ορέγεται ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες ακόμα στο σχολείο και ο οποίος μάλιστα ενοχλείται κιόλας όταν το κορίτσι που του πασάρει ο φίλος και συνεργάτης του σε έκνομες δραστηριότητες «δείχνει» μεγαλύτερο από τις προτιμήσεις του.

Ο σχετικός διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, είναι εμετικός:

- Εγκέφαλος: Εχω ένα ……… 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

- Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

- Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

- Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.

- Εγκέφαλος: Ρε …………., 17 χρόνων είναι.

- Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

- Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

- Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

- Εγκέφαλος: Τέτοια …………… δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη …………….. με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Από την ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη οι πολίτες αγανακτούν.

Εγκληματική η ζωή του "ευυπόληπτου" πρώην υπουργού, δημάρχου και επιφανούς στελέχους της ΝΔ, που εκθέτει τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και τον Πρωθυπουργό.
Πρόκειται για άνθρωπο που τυγχάνει της στήριξης της ΝΔ στον πολιτικό του βίο. Ας ευχηθούμε, αν αληθεύουν όλα τα καταγγελόμενα, να μην τύχει την στήριξής της και στον προσωπικό του βίο όταν αποκαλυφθεί το όνομά του. Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε για την ύπαρξη αυτού του συγκλονιστικού ντοκουμέντου, για το οποίο σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακόμα όμως κι αν δεν γνώριζε ο Πρωθυπουργός ,τώρα έχει μάθει . Και δεν θα πρέπει να σιωπά αλλά ευθαρσώς να ζητήσει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απομάκρυνση του στελέχους από τους κόλπους του κόμματος του... Η ΝΔ είναι ένα κόμμα με την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του να είναι έντιμοι και ενάρετοι άνθρωποι και πολιτικοί.

Όπως έγραψε προ ημέρων το notospress.gr «η υπόθεση με τον κοριό της ΕΥΠ που έχει πιάσει συνομιλίες πρώην στελεχών της ΝΔ με κυκλώματα της νύχτας έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ αφού οι διάλογοι δημοσιεύθηκαν δηλητηριάζοντας το ήδη βαρύ πολιτικό κλίμα.
Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ δημοσιεύονται διάλογοι ανθρώπων της νύχτας με στελέχη της ΝΔ για ζητήματα που έχουν σχέση με σωματεμπορία ανήλικων κοριτσιών.
Το θέμα προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης, αφού οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις έρχονται σε μια περίοδο σκληρής πόλωσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως παρόλα αυτά είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο οι περιπτώσεις αυτές αποκαλύπτονται εν έτει 2020, αφού είναι γνωστές στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών από το 2016;
Για ποιο λόγο δεν κινήθηκε η Δικαιοσύνη το 2016 να διαπιστώσει τι συμβαίνει;
Όπως αναφέρουν αθηναϊκά ΜΜΕ «οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πρώην υπουργό της ΝΔ ο οποίος έχει διατελέσει και δήμαρχος, αλλά και για έναν πρώην υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας».
Προς το παρόν η Νέα Δημοκρατία, επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί για αυτές τις υποθέσεις, ενώ ούτε η δικαιοσύνη έχει κινήσει κάποιες διαδικασίες.
Το βέβαιον είναι ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή για να μένει ανεξιχνίαστη, αν όλα όσα γράφτηκαν είναι αληθή.
Αν πάλι είναι ψεύδη τα όσα αποκαλύφθηκαν τότε είναι ντροπή να σπιλώνονται άνθρωποι στον βωμό της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης.
Αυτός είναι ο λόγος που η ίδια η ΝΔ πρέπει να επιδιώξει την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης».