Επίσκεψη Αραχωβίτη στις δομές Υγείας της Νότιας Λακωνίας

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκε την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Υγείας Νεάπολης και το Αγροτικό Ιατρείο Ελαφονήσου, ο βουλευτής Λακωνίας του κόμματος, Στ. Αραχωβίτης, όπου είχε συναντήσεις με γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους καθώς και τον Διευθυντή του Κ.Υ Νεάπολης Ι. Μιχαλέτο, τη Δήμαρχο Ελαφονήσου Ε. Λιάρου, και τον Αντιδήμαρχο Ελαφονήσου Α. Αρώνη.

Όπως αναφέρει ο βουευτής «στις συναντήσεις δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, τα πραγματικά προβλήματα του συστήματος υγείας και τις ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και εξοπλισμό. Μιλήσαμε επίσης για την ανάγκη συνταγογράφησης των τεστ, ενώ επισημάνθηκε η διαπίστωση ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας στηρίζεται περισσότερο από πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , παρά οργανωμένα από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας».

«Η συγκυρία της πανδημίας ανέδειξε την ανεκτίμητη αξία της δημόσιας περίθαλψης και την ανάγκη να δρομολογηθεί μια γενναία επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές στο Ε.Σ.Υ. με ταυτόχρονη μισθολογική και εργασιακή αναβάθμιση του προσωπικού του και να μη μείνουμε μόνο στο χειροκρότημα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε πως κλέβει τους αρτοποιούς κύκλωμα απατεώνων. Θύμα και στο Γύθειο!

Όλες οι λεπτομέρειες για την πληρωμή των δικαιούχων των 30€/στρέμμα στο ελαιόλαδο

Η Σπαρτιάτισσα αριστούχος της ν. Αυστραλίας δίνει παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους!

Υπέρμαχος του εμβολιασμού για τον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας (video)