Μήνυμα Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον Χριστουγεννιάτικο τηλεμαραθώνιο της ΟΝΝΕΔ

ΕΛΛΑΔΑ. Στον Χριστουγεννιάτικο τηλεμαραθώνιο της ΟΝΝΕΔ συμμετείχε σήμερα με μήνυμά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξήρε το έργο των νέων της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την υποστήριξη των οργανώσεων που στηρίζουν τους αστέγους, ειδικά αυτήν την περίοδο των Χριστουγέννων και έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι σαν όλα τ’άλλα. Είναι Χριστούγεννα πανδημίας. Είναι Χριστούγεννα εγκλεισμού. Είναι Χριστούγεννα κούρασης, μετά από ένα παρατεταμένο lockdown και μια παγκόσμια μάχη για την υγεία μας. Για την υγεία των συνανθρώπων μας, για την υγεία των παιδιών μας, για την υγεία των γονιών μας, για την υγεία τη δική μας.

Σ’ αυτά τα Χριστούγεννα ελπίζουμε να γιορτάσουμε αποκτώντας επιτέλους πρόσβαση στο εμβόλιο, που θα φέρει την αρχή της λήξης του Covid-19.

Παρ’όλα αυτά, αυτά τα Χριστούγεννα, υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας που υποφέρουν από τους γνωστούς λόγους. Άστεγοι παραμελημένοι, εγκαταλελειμμένοι, άνθρωποι χωρίς ένα ζεστό πιάτο φαΐ, χωρίς μια ζεστή αγκαλιά. Και σε όλους αυτούς οφείλουμε για ακόμα μια φορά να πούμε χρόνια πολλά. Να πούμε καλά Χριστούγεννα. Και να το πούμε μέσα από το περίσσευμα της καρδιάς μας και μέσα από τη συνεισφορά μας.

Γι’ αυτό και εγώ σας καλώ να συμμετέχετε σε αυτήν τη μεγάλη πρωτοβουλία που σήμερα αναλαμβάνουν οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, συγκεντρώνοντας χρήματα προς ένα καλό σκοπό. Στηρίζοντας τη φωνή των αστέγων, στηρίζοντας κέντρα φιλοξενίας, στηρίζοντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!»