Αντιδράσεις για τον συνωστισμό στο σπίτι του βουλευτή X. Στεφανάδη υπο τον Πρωθυπουργό.

ΕΛΛΑΔΑ. Αντιδράσεις προκαλεί φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει τον συνωστισμό που επικράτησε στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλου Στεφανάδη στον Εύδηλο βρέθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον σχετικό συνωστισμό που επικράτησε στη συγκεκριμένη «μάζωψη» προς τιμήν του πρωθυπουργού και σχολιάστηκε εντόνως τόσο στα social media όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή.

Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα.

Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων. Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται "καταδρομικές αποβάσεις" και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα»

Μετα από αυτές τις εικόνες ίσως γίνουν πολλές προσκλήσεις σε κουμπάρους, φίλους και συγγενείς για Κυριακάτικο τραπέζωμα. Εκτός και αν ακόμα και ο κορονοϊός εκτός από θανάσιμα μεταλλαγμένος είναι και απροκάλυπτα ρατσιστής.

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε μια φράση έστω από τον κ Χαρδαλιά ή τον κ Τσιόδρα για την συγκεκριμένη φωτογραφία και τον συνωστισμό 25 περίπου προσώπων για κοινό γεύμα....