ΜΟΛΑΟΙ. «Χωρίς οδική είσοδο ασφαλή, σύγχρονη και λειτουργική, οι Μολάοι της Λακωνίας», είναι το, επίκαιρο όσο ποτέ, θέμα της Ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς και Κωνσταντίνος Χήτας, προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Μεταφορών.

Η Ερώτηση αναδεικνύει την αναγκαιότητα για εργασίες αναβάθμισης της νέας οδικής εισόδου στους Μολάους της Λακωνίας, η οποία έχει καταστεί τόπος για δεκάδες τροχαία, ελαφρά ή σοβαρά.

Η Ερώτηση, ως έχει

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου, ένα έγκλημα διαρκείας εκτυλίσσεται, εδώ και καιρό, που αφορά στην οδική αναβάθμιση της νέας εισόδου στους Μολάους, στην Λακωνία.

Αδιάψευστοι μάρτυρες του προαναφερθέντος είναι τα δεκάδες τροχαία, ελαφρά ή σοβαρά, που λαμβάνουν χώρα στο εν λόγω σημείο του οδικού δικτύου της πόλης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Συγκεκριμένα, προ ημερών, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να στοιχίσει ζωές, ακριβώς στην είσοδο των Μολάων, εκεί που μια ταχύτατη Εθνική Οδός συναντάται με έναν παράδρομο, που αποτελεί μια εκ των εισόδων των Μολάων. Ωστόσο, η καθυστέρηση του έργου κατασκευής μιας άρτιας και λειτουργικής οδικής εισόδου στην εν λόγω πόλη προκαλεί έντονη ανησυχία. Η εν λόγω οδική είσοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και απαραίτητη για κυκλοφοριακούς, αισθητικούς και οικονομικούς λόγους. Τέλος, η τοπική κοινωνία ευλόγως αναρωτιέται, πότε θα τελεσφορήσει το ως άνω απαραίτητο έργο.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

  • Πότε προβλέπεται να ξεκινήσουν οι εργασίες αναβάθμισης της νέας οδικής εισόδου στους Μολάους της Λακωνίας και ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας αποπεράτωσής της;
  • Προτίθεσθε να εκπονήσετε, άμεσα, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης και αποκατάστασης της νέας οδικής εισόδου στους Μολάους της Λακωνίας, ώστε να καταστεί το εν λόγω οδικό δίκτυο ασφαλές και λειτουργικό για την διέλευση, τόσο των επισκεπτών, όσο και των κατοίκων, της εν λόγω περιοχής;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις