ΠΑΤΡΑ. Γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα, πόλη στην οποία μεγάλωσε και επισκέπτεται συχνά καθώς εκεί ζει η οικογένειά του.

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά το τέλος των σπουδών του το 2010, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου και ασκεί μάχιμη δικηγορία με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, αναλαμβάνοντας από τότε πλήθος σχετικών υποθέσεων

Όπως λέει ο ίδιος «είχα πάντοτε έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά, αλλά και διάθεση για ουσιαστική προσφορά, πράγμα που πολύ φυσιολογικά με οδήγησε στο να δραστηριοποιηθώ ακόμη εντονότερα ως φοιτητής με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, οργάνωση της οποίας είχα την τιμή να διατελέσω Υπεύθυνος.

Ερχόμενος στην Αθήνα και, παράλληλα με τη δικηγορική μου άσκηση αρχικά, αλλά και με τη μετέπειτα επαγγελματική μου διαδρομή, μεταπήδησα στην ΟΝΝΕΔ. Έχω υπηρετήσει την Οργάνωση από θέσεις ευθύνης, με κορυφαία αυτή του Αντιπροέδρου μετά την εκλογή μου στην πρώτη θέση της Κεντρικής Επιτροπής στο Συνέδριο Επανίδρυσης τον Οκτώβριο του 2016».

Στις 5 Οκτωβρίου 2019, στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εκλέγεται Πρόεδρος της Οργάνωσης αφού το 87% των Συνέδρων υπέγραψε υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις