ΕΛΛΑΔΑ. Με τον προσφιλή του τρόπο, μέσω Twitter, επέλεξε να απαντήσει στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Κύτσος, λίγο μετά τη διαγραφή του από τη «γαλάζια» παράταξη.

Ο ευρωβουλευτής δικαιολογεί το μπαράζ αναρτήσεων τις τελευταίες ημέρες επισημαίνοντας: «Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη και παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis,διώξεις δημοσιογράφων,Τουλουπάκη. ''Απάντησαν'' με διαγραφή μου».

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Συνέχισε να «βομβαρδίζει»:

Ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής είχε ενοχλήσει το κόμμα της Πειραιώς καθώς συστηματικά ασκούσε κριτική για τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Το τελευταίο tweet που προκάλεσε το «διαζύγιο» ήταν:

Το πρωί της Παρασκευής, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.Παύλου Μαρινάκη, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Κύρτσος ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με εντολή από τους ψηφοφόρους να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις αναρτήσεις του κάνει εντελώς το αντίθετο. Δυσφημεί διεθνώς τη χώρα αμφισβητώντας την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης και συγκρίνοντας την Ελλάδα με κράτη που παραβιάζουν τους κανόνες του κράτους δικαίου. Με τη στάση του προσβάλλει όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπεί. Μέχρι σήμερα έγινε ανεκτή η όποια κριτική του στην κυβέρνηση, ακόμη κι αν ξεπερνούσε τα όρια. Ανοχή όμως στην δυσφήμιση της χώρας δεν μπορεί να υπάρξει» ανέφερε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. αφήνοντας βαριές αιχμές για τον Γιώργο Κύρτσο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις