ΑΡΚΑΔΙΑ. Διαδικτυακή εκδήλωση - τηλεδιάσκεψη με θέμα την Πολιτική Προστασία και την καλύτερη προετοιμασία των Δήμων της Αρκαδίας καθώς και της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν όψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 ( ώρα 5 το απόγευμα ) ο Τομέας Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ. Στη διαδικτυακή εκδήλωση κεντρικά στελέχη του κόμματος θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης για το φλέγον θέμα της Πολιτικής Προστασίας με στόχο την έγκαιρη και την καλύτερη προετοιμασία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν όψει της επερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου που είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής, ο Βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γρηγόρης Σκιαδόπουλος ενώ Συντονιστής θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος (τ. Αντιδήμαρχος Τρίπολης) κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου ως μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Εκτός από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι όλων των Δήμων της Αρκαδίας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όλοι οι αιρετοί που έχουν αναλάβει την αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας στους Ο.Τ..Α. της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Στόχος αυτής της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση για την Πολιτική Προστασία που θα βοηθήσει την Αυτοδιοίκηση να θωρακιστεί περαιτέρω προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα ακραία φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής που εμφανίζονται όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ θα καταγράψουν όλες τις απόψεις των έμπειρων στελεχών της Αυτοδιοίκησης που θα ακουστούν στην τηλεδιάσκεψη προκειμένου να τις επεξεργαστούν και να τις συμπεριλάβουν στην επίσημη πρόταση του κόμματος για θέματα κλιματικής αλλαγής και πολιτικής προστασίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις