ΑΡΚΑΔΙΑ. Βασικά σημεία της συνέντευξής του βουλευτή ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 fm

Για τη δήλωση Ν. Ανδρουλάκη αναφορικά με την ανάγκη διεξαγωγής εκλογών

«Αυτή κυβέρνηση πρέπει να φύγει, όπως πριν ένα τρίμηνο είχε τονίσει ο κ. Ανδρουλάκης, αλλά τότε -εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας- η διεξαγωγή των εκλογών θα ήταν πρόβλημα για τη χώρα. Επανερχόμαστε, λοιπόν, σε αυτή τη θέση εφόσον πλέον έχουν αρθεί τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ωστόσο γνωρίζουμε καλά ότι δεν αποφασίζουμε εμείς την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, αλλά η κυβέρνηση. Ο δικός μας στόχος, ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, είναι η επόμενη κυβέρνηση να είναι σοσιαλδημοκρατική και πάνω σε αυτό δουλεύουμε».

Για τη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση

«Στις επερχόμενες εκλογές θα καταθέσουμε το σοσιαλδημοκρατικό μας πρόγραμμα, ζητώντας από τους πολίτες να μας δώσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό. Το πρόγραμμα αυτό θα είναι η πρότασή μας για τη διακυβέρνηση της χώρας. Αν κάποια πολιτική δύναμη θέλει να συζητήσει μαζί μας, θα το αποδείξει την πρώτη Κυριακή, όπως ήδη έχουμε τονίσει. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα αναλάβουν ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης τη θέση του Πρωθυπουργού. Αμφότεροι έχουν κυβερνήσει και έχουν αποτύχει, για αυτό δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία να επανέλθουν από την πίσω πόρτα. Εμείς πολιτευόμαστε αξιακά και δεν θα ξεφύγουμε από τις προγραμματικές αρχές μας».

Για τις 8 Μαΐου

«Επί πολλά χρόνια - και λόγω του κορονοϊου - δεν είχαμε εκλέξει όργανα βάσης, την Κυριακή δημιουργούμε ξανά νέες οργανώσεις, σε κάθε Δήμο και Νομό. Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τον κόσμο και να λάβουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Θέλουμε τη συμμετοχή και την ψήφο των πολιτών ώστε να δοθεί μια ευκαιρία τόσο σε στελέχη με εμπειρία, όσο και σε νέους ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σε μια επερχόμενη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις