ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για το Qatar Gate φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, η οποία αποκαλύπτει συνάντηση μεταξύ του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντζέρι, του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, και υπουργού της Ντόχα σε μεγάλο ξενοδοχείο των Βρυξελλών.

Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς ξενοδοχείου Steigenberger που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα φαίνονται τα τρία αυτά πρόσωπα, με τον Τζόρτζι να έχει μαζί του και την κόρη του με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Οι κάμερες απαθανάτισαν τα… πήγαινε – έλα τσαντών από το δωμάτιο του Καταριανού, με την εφημερίδα να εικάζει ότι έγινε διακίνηση χρημάτων.

Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας με τις φωτογραφίες - ντοκουμέντο

Στις φωτογραφίες φέρονται να εμφανίζονται οι Αλί Μπεν Σάμιχ αλ Μάρι, ο υπουργός εργασίας του Κατάρ, ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι αλλά και ο Τζόρτζι στις 10 Οκτωβρίου.

Η εν λόγω συνάντηση έγινε πέντε εβδομάδες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022.

Τι δείχνει το βίντεο

Το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου και περίπου στις 17:30 το απόγευμα, έφτασαν στο ξενοδοχείο τρεις μαύρες Mercedes.

Οι επιβάτες τους ήταν όλοι διαπιστευμένοι στη διπλωματική αποστολή του Κατάρ, με επικεφαλής τον υπουργό Εργασίας της χώρας.

Στη συνέχεια, φτάνει στο ξενοδοχείο ο Πιερ Αντόνιο Παντζέρι, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος κρατούσε έναν φαινομενικά άδειο χαρτοφύλακα.

Σε άλλα πλάνα όμως, αργότερα, ο χαρτοφύλακας αυτός φαίνεται γεμάτος, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Ο υπουργός Εργασίας του Κατάρ αμέσως μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο ανέβηκε στη σουίτα του, όπου λίγο αργότερα τον επισκέφτηκαν οι Παντζέρι και Τζόρτζι.

Στο διάδρομο έξω από τη σουίτα του υπουργού βρίσκεται ένας ακόμη άνδρας, μέλος της αποστολής από τη Ντόχα, ο οποίος ακολουθεί τον Παντζέρι, σέρνοντας μια μικρή βαλίτσα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Τζόρτζι βγαίνει από το δωμάτιο και κατεβαίνει στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου αφήνει την κόρη του με πρόσωπο που φέρεται να γνωρίζει.

Στη συνέχεια επιστρέφει στον τέταρτο όροφο.

Μισή ώρα αργότερα, η συνάντηση ολοκληρώνεται.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις