ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας και ο Γραμματέας Ιωάννης Νικολακόπουλος υπογράφουν παρέμβαση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ κ. Χρυσομάλλη. Κάνουν λόγο για προκλητικό ατόπημα προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση του να παραβρεθεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου, προφανώς για να ψηφοθηρήσει στους κόλπους των βασιλοφρόνων και της άκρας δεξιάς. Κατά το ΠαΣοΚ ο κ. Χρυσομάλλης «παραμένει αμετανόητος, αδυνατώντας να αντιληφθεί ότι εκπροσωπεί το κόμμα που προκάλεσε την χρεοκοπία της χώρας με την εγκληματική διακυβέρνηση Καραμανλή»

Η παρέμβαση του ΠαΣοΚ:

«Περιμέναμε στωικά επί ώρες μήπως ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας κος Χρυσομάλλης αντιληφθεί το προκλητικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση του να παραβρεθεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου, προφανώς για να ψηφοθηρήσει στους κόλπους των βασιλοφρόνων και της άκρας δεξιάς, αλλά μάταια.

Ο κος Χρυσομάλλης ανέφερε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στην κα Τζάκρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Ο κύριος Παπανδρέου Γιώργος που ήσασταν Βουλευτής του και έφερε τα μνημόνια θεωρείτε, χτύπα ξύλο γερός να είναι ο άνθρωπος και να ζήσει πολλά χρόνια, δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές Αρχηγού Κράτους; Θα κριθεί πολιτικά; Κρίθηκε από τον Ελληνικό λαό ο κάθε Κυβερνήτης»

Προκλητικά ανιστόρητος, διχαστικός και ανεπίγνωστος, βρισκόμενος σε τρικυμία εν κρανίω. Όχι μόνο προσπάθησε να συγκρίνει τον Δημοκρατικά εκλεγμένο Πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου με έναν Μονάρχη που την καταδυνάστευσε. Αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ενθυμούμενος τον αντιμνημονιακό μανδύα που φόρεσε όψιμα το κόμμα του και στην συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ με προφανή σκοπό την ψηφοθηρία με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος όπως απέδειξε η πρόσφατη ιστορία.

Δυστυχώς για αυτόν παραμένει αμετανόητος, αδυνατώντας να αντιληφθεί ότι εκπροσωπεί το κόμμα που προκάλεσε την χρεοκοπία της χώρας με την εγκληματική διακυβέρνηση Καραμανλή και παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια δυστυχώς το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα. Οι πολίτες της χώρας παρά την προπαγάνδα που δέχθηκαν έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται τον καταλυτικό ρόλο της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου στην οριστική αποφυγή της χρεοκοπίας που προκάλεσαν και ίσως επεδίωκαν κύκλοι του κόμματος του κου Χρυσομάλλη που δυστυχώς μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστούν.

Ειλικρινά κρίμα γιατί δηλώνει νέος πολιτικός γεγονός που οφείλει να αντανακλάται και στο ύφος του πολιτεύεσθαι, διπλό κρίμα σε όσους τον στηρίζουν, να τον χαίρονται.

ΥΓ: Όσον αφορά την στάση της κας Τζάκρη δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από τους γνωστούς θεσιθήρες γενίτσαρους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις