ΛΑΚΩΝΙΑ. Τα κεντρικά ΜΜΕ ασχολούνται με την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία. Μια κόντρα που θα στερήσει ψήφους απ’ όλα τα άλλα κόμματα, ακόμα και από ΝΔ και ΚΚΕ.

Όπως γράφουν «η Κουμουνδούρου επιστράτευσε την προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Ξενογιαννακοπούλου να επισκεφθεί την περιοχή και να προσφέρει στήριξη στον Σ. Αραχωβίτη».

Ο κίνδυνος το ΠΑΣΟΚ να χάσει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου την έδρα στον νομό Λακωνίας είναι ορατός και τα επιτελεία Ανδρουλάκη - Γρηγοράκου δεν εφησυχάζουν.

Από τη μια πλευρά έχουμε ένα δοκιμασμένο βουλευτή - υπουργό, τον Σταύρο Αραχωβίτη, που έχει συνδέσει τα’ όνομά του και με έργα αλλά και με μια καλή σχέση με την Λακωνική κοινωνία και από την άλλη έχουμε την Νάγια Γρηγοράκου, φιλόδοξη νέα, στη σκιά του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει για τον Σταύρο Αραχωβίτη ότι καταψηφίστηκε ως κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί την Νάγια Γρηγοράκου «επισκέπτρια» στον νομό και «αδοκίμαστη γόνο».

Σε κάθε περίπτωση η αναμέτρηση για την έδρα ήδη έχει αρχίσει την απορρόφηση ψήφων από άλλα κόμματα, με την μέθοδο της προσωπικής πλέον επιλογής, ανεξάρτητα αν δεν υπάρχει σταυρός στα ψηφοδέλτια.

Αλήθεια είναι ότι η μη εκλογή Αραχωβίτη θα στερήσει από τη Λακωνία ένα έμπειρο πολιτικό στέλεχος και μάλιστα στα έδρανα αξιωματικού αντιπολιτευτικού ελέγχου ενώ η μη εκλογή της Νάγιας Γρηγοράκου θα σημάνει και το τέλος εποχής Γρηγοράκου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις