ΕΛΛΑΔΑ. «Εμφύλιο» στις τάξεις των Σπαρτιατών προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας καθώς ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Φλώρος, είπε στη Βουλή ότι «είναι η μοναδική ελπίδα» προκαλώντας την άμεση αντίδραση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλη Στίγκα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο βουλευτής λειτουργεί αυτοβούλως και ανακοίνωσε ότι θα λάβει συγκεκριμένα μέτρα.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα» το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο εισηγητής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη στήριξη του ΕΚΑΒ, είπε από το βήμα της ολομέλειας ότι «εγώ στηρίζω τον Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας» προσθέτοντας ότι ο καταδικασμένος για την Χρυσή Αυγή «είναι η μοναδική ελπίδα για την Αθήνα».

Παράλληλα ο κ. Φλώρος απευθυνόμενος προς τα υπουργικά έδρανα είπε «σταματήστε να κάνετε τροπολογίες που μπλοκάρουν την υποψηφιότητά του».

Άμεσα τον λόγο ζήτησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ο οποίος ανακοίνωσε προς το σώμα ότι δεν ήταν ενημέρος για την παρέμβαση υπερ Κασιδιάρη.

Ο Βασίλης Στίγκας είπε, επίσης, ότι ο βουλευτής του «λειτουργεί αυτοβούλως» και ανακοίνωσε ότι θα λάβει «συγκεκριμένα μέτρα», χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει ποια θα είναι αυτά.

Το τελευταίο διάστημα, ο Βασίλης Στίγκας, φαίνεται να επιθυμεί να διατηρήσει μια απόσταση απο τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις