ΛΑΚΩΝΙΑ. Το ΠΑΣΟΚ Λακωνίας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση - ενημέρωση για την Υγεία στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας. Όπως αναφέρει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας Γιώργος Χριστάκης «ο Τομέας της Υγείας αποτελεί διαχρονικά βασική προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και Πυλώνας του κοινωνικού κράτους που οραματιζόμαστε . Η ανατροφοδότηση με τους επαγγελματίες και εργαζόμενους του κλάδου είναι αυτή που καθορίζει τις προγραμματικές μας θέσεις για ποιοτικές, καθολικές υπηρεσίες Υγείας προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο του διαλόγου με την κοινωνία, την Τρίτη 5/12 κλιμάκιο του κόμματος θα επισκεφτεί, από το πρωί, τις Δομές Υγείας του νομού ενώ στις 17.00 στο Εργατικό- υπαλληλικό κέντρο Λακωνίας σε ανοιχτή διαβούλευση θα επικοινωνήσουμε με εκπροσώπους φορέων, που υπηρετούν τον πολύπαθο κλάδο της Υγείας, τις προγραμματικές μας θέσεις».

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο κοινοβουλευτικός υπεύθυνος Υγείας - βουλευτής Ιωαννίνων- Τσιμάρης Γιάννης. Θα πλαισιώνεται από τον Τομεάρχη Υγείας ΠΑΣΟΚ Διευθυντή ΓΝ Ευαγγελισμός, Μπουλμπασάκο Γιώργο.

Στις 18.00 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό κέντρο Σπάρτης, των επικεφαλής του κλιμακίου για τα προβλήματα του νομού Λακωνίας και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις