ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Μια κάμερα ασφαλείας στην Βρετανία κατέγραψε καρέ-καρέ την απαγωγή ενός άνδρας, ανήμπορου να ξεφύγει από τους απαγωγείς του.

Τα πλάνα από την... κινηματογραφική απαγωγή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το σοκαριστικό βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει ένα κόκκινο φορτηγάκι να σταματάει έξω από ένα σπίτι στο Μπράντφορντ στις 11 το πρωί της 6ης Μαρτίου. Τρεις άνδρες φαίνεται να βγαίνουν συντονισμένα από το όχημα.

Στη συνέχεια κατευθύνονται σε ένα στενό όπου βρίσκεται ο στόχος τους. Στη συνέχεια στα πλάνα φαίνεται η στιγμή που σέρνουν τον άντρα μέσα στο βαν με σκοπό.

Ο άνδρας προσπάθησε μανιωδώς να απωθήσει τους άνδρες, αλλά εκείνοι τον σήκωσαν και τον πέταξαν μέσα πριν φύγουν με το όχημα.

Οι αστυνομικοί στην πόλη του Δυτικού Γιορκσάιρ ερευνούν τώρα την φερόμενη απαγωγή.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν καβγάς, μετά κατάλαβα την απαγωγή»

Ένας γείτονας μίλησε στην Mirror. Πρόκειται για τον 40χρονο Ali Rafiq, ιδιοκτήτη της κάμερας κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που κατέγραψε τους τρεις ύποπτους απαγωγείς, ο οποίος τυχαία είδε τα πλάνα από την κάμερα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Είπε στη Mirror:«Νόμιζα ότι ήταν ένας καυγάς».

«Μόνο όταν ξαναείδα το βίντεο συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί και τηλεφώνησα αμέσως στην αστυνομία».

«Αν δεν ήμουν στο σπίτι και δεν το έβλεπα από την κάμερα, κανείς δεν θα ήξερε ότι συνέβη, είναι πολύ τρομακτικό», είπε συγκλονισμένος.

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δήλωσε: «Η αστυνομία ερευνά μια αναφορά για απαγωγή μετά από τραυματισμό ενός άνδρα στην οδό Westcroft Road, Bradford».

Η αστυνομία προχώρησε σε μια σύλληψη μετά την απαγωγή του άνδρα, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Συγκεκριμένα, ένας 28χρονος άνδρας συνελήφθη σε σχέση με το περιστατικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις