ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Ένα βίαιο περιστατικό καταγράφτηκε στην Αυστραλία. Μόνο που ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές ήταν ένα καγκουρό.

Ναι σωστά διαβάσατε. Πρώην αστυνομικός πιάστηκε στα χέρια με καγκουρό, το οποίο προσπάθησε να του πνίξει τον σκύλο. Μάλιστα, οι δύο πρωταγωνιστές... έπαιξαν μπουνιές!

Το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε αρχικά στο TikTok, συγκεντρώνοντας 2,5 εκατομμύρια προβολές πριν διαγραφεί και αναδημοσιευθεί στη συνέχεια στο Reddit.

«Είδα ένα καγκουρό με τα χέρια του στο νερό, βασικά να με κοιτάζει επίμονα», είπε ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος εκπαιδεύεται στο βραζιλιάνικο jiujitsu.

Το βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό δείχνει τον άνδρα να πλησιάζει το καγκουρό, το οποίο κρατά τον σκύλο του στο νερό, ενώ τον κοιτάζει διερευνητικά. «Θα σε χτυπήσω στο κεφάλι», προειδοποιεί ο άντρας το καγκουρό προτού του δώσει εντολή να αφήσει τον σκύλο του.

Το καγκουρό δεν υπακούει ωθώντας τον πρώην αστυνομικό να το γρονθοκοπήσει, κάνοντας το να τρεκλίζει προς τα πίσω φανερά σαστισμένο. Στη συνέχεια ξεσπάει καβγάς ανάμεσα στον άντρα και το καγκουρό, το οποίο μάλιστα του έσπασε το κινητό. Τελικά, ο πρώην αστυνομικός κέρδισε αυτή την μάχη και κατάφερε να σώσει τον σκύλο του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις