Σε μια θρασύτατη επίδειξη σκανταλιάς, ένας σεφ προκάλεσε θύελλα στους λάτρεις της πίτσας με ένα πανούργο τέχνασμα για να κλέψει ένα κομμάτι από μια πίτσα χωρίς να γίνει αντιληπτό. Το τέχνασμα, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Το βίντεο, το οποίο ανέβασε ο χρήστης του TikTok και γνώστης της πίτσας Jay Ryan, καταγράφει όλη τη μυστική διαδικασία. Ξεκινά με τον Ryan να βγάζει μια φρεσκοψημένη πίτσα από τον φούρνο και να την τοποθετεί στον πάγκο. Στη συνέχεια, προχωράει στην πονηρή κοπή μιας λωρίδας από το κέντρο της πίτσας χρησιμοποιώντας έναν κόφτη πίτσας. Με μια επιδέξια κίνηση, επανατοποθετεί τα υπόλοιπα τμήματα της πίτσας, αποκρύπτοντας ουσιαστικά το κενό που αφήνει το κομμάτι που λείπει.

Το βίντεο κορυφώνεται με τον Ryan να επιδεικνύει θριαμβευτικά το κλεμμένο κομμάτι, βαφτίζοντας το ως το «δείπνο» του.

Οι αντιδράσεις για το βίντεο ήταν ένα μείγμα περιέργειας και αγανάκτησης. Η κοινότητα που αγαπάει την πίτσα εξέφρασε την αποδοκιμασία της, εξισώνοντας το hack του Ryan με κλοπή.

Αυτή η παιχνιδιάρικη αλλά και αμφιλεγόμενη τακτική προκάλεσε μια συζήτηση σχετικά με τη δεοντολογία στον κλάδο της εστίασης, με πολλούς χρήστες στο TikTok να εκφράζουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο τέτοιες ύπουλες πρακτικές να συμβαίνουν εν αγνοία τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις