ΑΡΚΑΔΙΑ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Άγγελος Χρονάς, τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2022 πραγματοποίησε επίσκεψη στο παράρτημα του Ε.Κ.Α.Β. Τρίπολης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε με τον Διευθυντή 10ης Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΕΚΑΒ κ. Κατσαρό, καθώς παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Τζανής.

Στη συνάντηση αυτή αναφέρθηκαν κυρίως σε υπηρεσιακά θέματα που αφορούν την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό με θέσεις που ήδη έχουν ζητηθεί και την ενίσχυση του στόλου των ασθενοφόρων.

Γενικότερα, τόνισαν ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεχής εκπαιδευτική δραστηριότητα καθώς και συνδιοργάνωση σε σενάρια διαχείρισης κρίσεων. Επίσης, ετέθη στην κουβέντα και το πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά την δημιουργία νέων τομέων στην ΠΕ Αργολίδος στην περιοχή της Ερμιονίδος, στην ΠΕ Αρκαδίας στην περιοχή της Γορτυνίας, στην ΠΕ Λακωνίας στην περιοχή του Γυθείου καθώς και στην ΠΕ Μεσσηνίας στην περιοχή της Λογγά.

Η συνάντηση κινήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας εξέφρασε τις προσωπικές του ευχαριστίες καθώς και τις ευχαριστίες του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα για την συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο τους και να παρέχουν κάθε μορφή βοήθειας, ειδικά μέσα σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες που βιώνουμε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις