ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία επισκέφθηκε o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας συνοδεύοντας την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Το πρόγραμμα περιελάβανε αλλεπάλληλες συναντήσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα νοσοκομεία των συγκεκριμένων νομών, που ανήκουν διοικητικά στην 6η ΥΠΕ.

Μίνα Γκάγκα και Γιάννης Καρβέλης, συμμετείχαν στη θεματική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας υπό τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρίπολης. Στη σύσκεψη μετείχαν οι φορείς υγείας. Ακολούθως, συμμετείχαν στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για διήμερη περιοδεία.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αναστάσιος Τζανής καθώς και ιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό των τμημάτων του νοσοκομείου. Το απόγευμα παρακολούθησαν την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Κατά τη 2η ημέρα της περιοδείας, η αν. Υπουργός και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, επισκέφθηκαν διαδοχικά τα Νοσοκομεία Σπάρτης, Μολάων και Κυπαρισσίας. Στις συναντήσεις με τις διοικήσεις των τριών νοσοκομείων (Εύη Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Κορωνιός, Ελένη Αλειφέρη αντίστοιχα) και τα στελέχη των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, ενημερώθηκαν για όλα τα ζητήματα λειτουργίας, τόσο σε ό,τι αφορά την πανδημία όσο και για τη φροντίδα όλων των υπόλοιπων ασθενών.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας ο κ. Καρβέλης παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης, με θέμα την ανθρωπιστική δράση του ΕΕΣ στη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας.

Τον κ. Καρβέλη ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΕΕΣ Αντώνης Αυγερινός και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού, Ελένη Καρούντζου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις