ΣΠΑΡΤΗ. Η Τοπική Κοινότητα Καστορείου ενημερώνει: «Ο διακαής πόθος, όλων, των κατοίκων της περιοχής γίνεται πραγματικότητα. Το Κέντρο Υγείας Καστορείου το οποίο είναι νευραλγικής σημασίας για όλη την περιοχή ευθύνης του αλλά, δυστυχώς, μέχρι σήμερα, υπολειτουργεί, στελεχώθηκε, ήδη, με μία Διοικητική υπάλληλο.

Ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννης Καρβέλης, τήρησε την υπόσχεση του και, ήδη, έχει προκηρύξει δύο (2) θέσεις παθολόγων ιατρών, για το Κ. Υ. Καστορείου, παράλληλα με τη διαβεβαίωση του, ότι, θα εντάξει στον άμεσο προγραμματισμό της Υγειονομικής Περιφέρειας την ενίσχυση του και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Επίσης, ο Διοικητής ζήτησε μια συνολική πρόταση για την αναδιάρθρωση του χώρου ευθύνης του Κ. Υ. Καστορείου και στο πλαίσιο αυτό, ελπίζουμε, ότι, θα υλοποιηθεί και η ένταξη των Αγροτικών Ιατρείων της περιοχής στο Κ. Υ. Καστορείου που, ανεξήγητα, έχουν υπαχθεί, εξαρχής, στο Κ. Υ. Γυθείου !

Η Κοινότητα Καστορείου, ευχαριστεί, θερμά, τους πρωτεργάτες της αναβάθμισης και ενδυνάμωσης του Κ. Υ. Καστορείου με την ευχή, σύντομα, το Κ. Υ. Καστορείου να είναι σε θέση, να αποτελέσει, ως Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, έναν ακόμα βασικό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, έχοντας τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται, άμεσα και αποτελεσματικά, στην αποστολή του και στις αυξημένες ανάγκες ιατρικής περίθαλψης του γηρασμένου πληθυσμού της περιοχής και του τομέα ευθύνης του».