Με αρνητική ένδειξη οι 137 δειγματοληπτικοί έλεγχοι covid-19 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ. Όπως έγινε γνωστό, αρνητικά ήταν τα αποτέλεσμα και των 137 δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 που διενεργήθηκαν στους υπαλλήλους της Π.Ε. Λακωνίας και των άλλων φιλοξενούμενων υπηρεσιών, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Σπάρτη.

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, μετά από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη και σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κ. Βερούτης, αφού υποβλήθηκε και ο ίδιος στο τεστ, ευχαρίστησε την Σταθούλα Αραχωβίτη υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης (ΚΟΜΥ), καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της ΠΕ Λακωνίας, δήλωσε:

«Αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα η ασφαλής λειτουργία των υπηρεσιών μας, προκειμένου να παραμείνουμε στις επάλξεις για να στηρίξουμε τους πολίτες της Λακωνίας, ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές ώρες του lock down, που επιβλήθηκε στον Δήμο Σπάρτης. Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα και είμαι βέβαιος ότι με την τήρηση των μέτρων, σύντομα η Σπάρτη θα βγει από την αυστηρή επιτήρηση».