ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ. Τη λειτουργία Εμβολιαστικού Κέντρου στην Ερμιονίδα ζητά η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» και οι περιφερειακοί σύμβουλοί της Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Κάνουν λόγο για απομόνωση της περιοχής και για αντιμετώπιση των πολιτών της περιοχής σαν να είναι παιδιά κατώτερου Θεού. Ζητούν την λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

«Η Ερμιονίδα γεωγραφικά και διοικητικά μπορεί να ανήκει στην Αργολίδα, όμως βιώνει έναν απομονωτισμό και μια εγκατάλειψη που χρόνο με τον χρόνο εντείνονται.

Την μνημονιακή περίοδο «αποψιλώθηκε» από πολύ σημαντικές υπηρεσίες όπως το ΙΚΑ, τα ΕΛΤΑ, ο ΟΤΕ, η ΔΟΥ, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της να είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν βρέξει χιονίσει στο Ναύπλιο για να εξυπηρετηθούν.

Τελευταία και κραυγαλέο παράδειγμα της απομόνωσης και της εγκατάλειψης της Ερμιονίδας απ τους κεντρικούς σχεδιασμούς, είναι η έλλειψη εμβολιαστικού κέντρου στην περιοχή, που έχει σαν συνέπεια, υπερήλικες άνω των 85 ετών, με προβλήματα υγείας οι περισσότεροι, να είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν, όσοι έχουν την δυνατότητα τα μέσα, και ανθρώπους για να το κάνουν, δύο και πλέον ώρες πήγαινε έλα για να έρθουν στο εμβολιαστικό κέντρο του Ναυπλίου.

Το να ταλαιπωρούνται υπερήλικες είναι ένα γεγονός απάνθρωπο που δεν τιμά κανέναν μας

Αλλά και αργότερα όταν επεκταθούν οι εμβολιασμοί σε όλο τον πληθυσμό είναι ανεπίτρεπτο να μην λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο σε ολόκληρη την περιοχή όταν μάλιστα υπάρχει Κ.Υ. στο Κρανίδι .

Εμείς σαν «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καλούμε το Υπουργείο Υγείας να σκεφτεί το αυτονόητο και λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στο Κ.Υ. Κρανιδίου. Ζητάμε από τον Περιφερειάρχη και τους βουλευτές της Αργολίδας να στηρίξουν το αίτημα των πολιτών και του Δήμου Ερμιονίδας και να απαιτήσουν το αυτονόητο.

Δεν είναι κύριοι της κυβέρνησης οι πολίτες της Ερμιονίδας παιδιά ενός κατώτερου Θεού.»

Ειδήσεις σήμερα:

Φαίνεται να κερδίζουν τα ασφαλιστικά κατά της ΑΔΜΗΕ οι 5 Μοναχές

Covid-19: Ακόμα 5 μέρες σε κλοιό Σπάρτη και Αργολίδα!

Εντυπωσιακό! Δύο αρχιτέκτονες φτιάχνουν σύγχρονα πυργόσπιτα στη Μάνη!

Ανησυχία στην Πελοπόννησο για τα κρούσματα!

Έρχονται 100 νέα επενδυτικά σχέδια για mega φωτοβολταϊκές και αιολικές μονάδες και στην Πελοπόννησο!