ΠΑΤΡΑ. Πραγματοποιείται από τις 28 Ιουνίου-3 Ιουλίου το 9ο Forum Υγείας 2021. Η 6η ΥΠΕ συμμετέχει την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 12:00-14:00 στο 9ο Forum Υγείας με δική της συνεδρία με θέμα: «Εμβολιασμός: Υγειονομικό Μονοπάτι Επιστροφής...».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας , Υπουργείο Υγείας, με θέμα: «Επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
  • Ιωάννης Καρβέλης, Διοικητής 6ης ΥΠΕ, με θέμα: «Συντονισμός & Οργάνωση Εμβολιαστικής Διαδικασίας στην 6η ΥΠΕ. Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα»
  • Χαράλαμπος Μπακόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κ.Υ. Βορείου Τομέα, Συντονιστής ΕΟΔΥ Αχαΐας-Ηλείας, με θέμα: «Πρόληψη για τη θωράκιση του πληθυσμού εν όψει ενός 4ου κύματος πανδημίας»
  • Αθανασία Μουζάκη, Καθηγήτρια τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Η εξέλιξη των μεταλλάξεων του ιού SARS-COV-2 στην περιοχή της 6ης ΥΠΕ»

Την εκδήλωση θα συντονίσει o Γιώργος Ηλιόπουλος, Δημοσιογράφος εφ. «Σύμβουλος Επιχειρήσεων».

Το 9ο Forum Υγείας οργανώνεται από την εφ. «Σύμβουλος Επιχειρήσεων». Συνδιοργανωτές είναι: O Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, η 6η ΥΠΕ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών -Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας. Οι εργασίες του υποστηρίζονται από το Ινστιτούτο Έρευνας και Καινοτομίας IRIS και τη Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian tv, το Pressgreece.gr και το symboulos.gr. Η προβολή των διαδικτυακών εκδηλώσεων θα γίνει live από το επίσημο site της διοργάνωσης www.forumanaptixis.gr και από πολλά συνεργαζόμενα social media.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις